Hos Dekode -

Forfatter: Julia Edin

, Publisert

God sommer!

Illustrasjoner: Ingrid Rognstad

Takk for samarbeidet så langt i år.

De færreste av oss kunne forutse hvilke utfordringer 2020 skulle by på. Korona-krisen har berørt oss alle. Sammen har vi alle tatt nødvendige steg for å mobilisere i pandemitid, og ikke minst for å komme sterkere ut på andre siden. 

Til de av dere som har vært med oss lenge, og til de av dere vi nylig har fått gleden av å bli kjent med; dere gjør alle en fantastisk jobb, og vi er stolte av å få være med dere på reisen. 

Vi har siden januar fått flere nye tilskudd til Dekode, for å styrke både kompetanse og kapasitet. I skrivende stund er vi i full gang med å styrke prosjektteamene ytterligere for å kunne yte god service og responstid, også i tiden som kommer.  

Klare for nye prosjekter!

Vi vil benyttet anledningen til å ønske Høyre, Redd Barna, Kristelig Folkeparti og alle nye samarbeidspartnere velkommen til oss i Dekode. Vi gleder oss til å ta fatt på nye spennende prosjekter etter sommeren. 

Vi i Dekode begynner å bli fullbooket ut året. Dersom du sitter med et prosjekt du vil ha vår hjelp til 2020 er det derfor smart å sende oss en mail til [email protected] så fort som mulig. Så kan vi sammen legge planer for høsten og vinteren. 

Har du behov for vår hjelp i sommer?

Før og etter sommeren er ofte «deadline» for å ferdigstille oppgaver eller starte opp nye prosjekter. Dersom det er noe vi kan hjelpe eksisterende kunder med, er dere hjertelig velkomne til å ta kontakt.  Send oss en e-post til [email protected] eller ring vår salgssjef, Christian Buksti, på 918 16 96 – så hjelper vi så godt vi kan!

Forvaltning og videreutvikling i sommer

Vår supportavdeling har åpent gjennom sommeren og vi er som normalt tilgjengelig på [email protected] dersom det skulle være behov for bistand på eksisterende løsninger.

Her kan du lese mer om vår drifts- og forvaltningsavdelig. 

Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Hilsen fra oss i Dekode