Hos Dekode -

Forfatter: Julia Edin

Hør podcast om B2B-nettsider

De aller fleste har en nettside – men de færreste har en nettside som gir penger i kassa. Hvor viktig er det egentlig å ha en god nettside og hva kjennetegner de som lykkes? 

Vår daglige leder i Dekode, Magne Ilsaas har blitt intervjuet i InboundPodden. Der gir han sine beste råd til deg som leder i en B2B-bedrift.

Promobilde til InboundPodden, med Camilla Tryggestad Visjø og Tor Magnus Kolflaath i Inbound Group og Magne Ilsaas fra Dekode
Disse tre hører du i podcasten:
Tor Magnus Kolflaath (til venstre), Camilla Tryggestad Visjø i Inbound Group og Magne Ilsaas (til høyre) fra Dekode

Unngå disse tabbene med B2B-nettsiden din

Podcasten starter med at Camilla Tryggestad Visjø, spør Magne:

– Hvorfor mener du norske B2B ledere burde høre på denne episoden her?

– Ja, det er et godt spørsmål, svarer Magne.
– Min tanke er jo at alt for få har en tanke med det de gjør på web. Og at nettsiden, eller det digitale, for veldig mange selskaper er noe ledelsen bør være involvert i. Dessverre er min opplevelse at det sitter for lite kompetanse på ledelsesnivå, som påvirker de valgene som til slutt blir resultatene på nett. 

– Det har fungert lenge, web har vært et katalogoppslag, der man bare skal finnes. Men så tror jeg flere og flere innser at web er en flate der det kan skapes verdi. Nå er vi inne i korona, hvor dette blir veldig synlig. Jeg tipper det er ganske mange ledere som sitter der ute kjenner litt på at de har sovet i timen, og som skuler bort på en konkurrent som ikke har gjort det, men som er godt posisjonert digitalt. 

I løpet av episoden snakker Magne, Tor Magnus og Camilla videre om blant annet hva som er viktig å tenke på når man lager en nettside, om «redesign-loopen fra helvetet», strategiarbeid, hva en nettside koster i dag, Growth Driven Design eller vekst dreven design som vi i Dekode sier på Norsk, og prosesser rundt digitalisering.

Her kan du høre episoden.

Hør andre episoder fra InboundPodden

InboundPodden er en podcast om markedsføring og vekst for B2B-ledere. Podcasten ledes av Camilla Tryggestad Visjø og Tor Magnus Kolflaath i Inbound Group, som inviterer ledende eksperter og tar utgangspunkt i konkrete, norske eksempler.

Les mer om InboundPodden her og finn episoder på Spotify eller din podcast-spiller. 

Illustrasjon av papirfly

Vil du få nyheter fra Dekode rett i innboksen?

Vi sender ut nyhetsbrev cirka 6 ganger i året, der du får siste nytt fra Dekode og spennende artikler om våre kompetanseområder.