Arrangementer -

Forfatter: Julia Edin

SEO-Frokostseminar: Slik blir nettsiden din synlig i 2020.

Illustrasjon: Ingrid Rognstad

Dekode inviterer til frokostseminar om søkemotoroptimalisering (SEO)

Dato: Tirsdag 10. mars 2020 Utsatt til ukjent dato
Tid: 08.00 – 09.45
Sted: Dekode, Tollbugata 11, Oslo

SEO (søkemotoroptimalisering) er en prosess som optimaliserer nettstedet ditt for søkemotorer. På den måten kan nettsiden lett bli funnet, indeksert og rangert i populære søkemotorer som Google og Bing. Resultatet vil øke organiske besøk til nettstedet ditt. 

Men hvordan jobber man egentlig optimalt med SEO i 2020? Og hvordan skriver man en tekst til nett slik at søkemotorer lettere skal kunne indeksere den?

Vi inviterer til en hyggelig morgenstund med frokostseminar, lett servering og god stemning i våre flotte lokaler, i Tollbugata 11 Oslo (i etasjen over Pascal)

Program:

08.00 – 08.30 Lett frokostservering
08.30 – 09.15 Foredrag: SEO i 2020 og fremtiden av Suganthan Mohanadasan. 
09.15– 09.45  Foredrag: Hvordan skrive gode tekster for nett? av Julia Edin

Om foredragsholderne:

Portrett av Suganthan Mohanadasan, som vil holde foredrag om SEO i 2020 under frokostseminaret.

Suganthan Mohanadasan har bred erfaring med digital markedsføring både i Norge og internasjonalt. Suganthan er lidenskapelig opptatt av SEO, og å løse vanskelige utfordringer knyttet til dette. For Dekode hjelper Suganthan våre kunder med SEO analyser og optimaliseringer. Han har skrevet artikler om SEO for sider som Search engine land, Moz, Ryte, Accuranker, G2, Oncrawl. I sitt foredrag vil han snakke mer om hvordan vi bør jobbe med SEO i 2020 og i fremtiden. 

Les gjerne hans blogginnlegg How do we approach SEO at Dekode? fra vår blogg, hans artikkel Pay Attention to These SEO Trends in 2020 and Beyond på Moz. Følg Suganthan på Twitter og  Linkedin eller sjekk ut hans nettside
NB: Suganthan sitt foredrag vil bli holdt på engelsk. 

Portrett av Julia Edin, som vil holde foredrag om å skrive gode tekster for nett under frokostseminaret.

Julia D. Edin er markedsansvarlig i Dekode, og har lang erfaring med å lage innhold og å skrive tekster både for bøker, trykte og digitale magasiner, blogger, nettsider og ulike pasientorganisasjoner. –Å skrive godt for nett betyr at du må skrive på en måte som både er attraktiv for leserne, men også gjøre noen grep i teksten for at Google og andre søkemotorer lettere skal indeksere den, sier Julia.

I sitt foredrag på frokostseminaret vil hun gi en enkel innføring i hvordan du kan skrive en god og søkemotoroptimalisert tekst.
NB: Julia sitt foredrag vil bli holdt på norsk. 

Påmeldingsfrist: 3.mars 2020

Frokostseminaret er gratis. 

NB: Frokostseminaret er nå fullbooket og påmeldingsskjemaet er stengt. Dersom du ønsker å stå på ventelisten kan du sende en mail til: [email protected]

Hva gjør Dekode?

Dekode er Nordens største WordPress-byrå og leverer tjenester til små og store organisasjoner og firmaer som er avhengig av å både tenke og satse langsiktig digitalt. Vi jobber med kunder som f.eks Nasjonalbiblioteket, Kreftforeningen, Kirkens Bymisjon, Redningsselskapet, Blå Kors, Facebook, Tidal, Telenor – Bruk hue. 

Se våre prosjekter her og les mer om oss her.


Relevante artikler: