Hos Dekode -

Forfatter: Julia Edin

, Publisert

Vinn workshop til din organisasjon!

Vi er spesialister på WordPress og på å lage digitale løsninger. Vi ønsker å bruke kunnskapen vår til å påvirke samfunnet i en positiv retning. Det gjør vi gjennom å jobbe med samfunnsnyttige organisasjoner. Nå vil vi gi bort oppstartsmøte og workshop til en organisasjon som har behov for å forbedre sine digitale løsninger!

Mennesker samlet rundt et bord til en kreativ og strategisk workshop.
Illustrasjon: Ingrid Rognstad

Hvem kan søke?

Jobber du, eller er du engasjert, i en frivillig-, ideell- eller interesseorganisasjon som trenger hjelp til å få funksjonelle nettsider, som forenkler arbeidshverdagen og som snakker til og tilfredsstiller behovene fra deres medlemmer? Da håper du vil bruke skjemaet under til å fortelle oss om din organisasjon, hvilke utfordringer og problemer dere står ovenfor med dagens nettløsning, hvilke behov dere har og hva dere ønsker for en ny nettside. 

Vi velger ut en heldig organisasjon som får et oppstartsmøte + en heldags workshop her hos Dekode. Vil du vite mer om hvordan vi jobber med organisasjoner? Les mer her.

Hva kan Dekode hjelpe med?

Hos Dekode jobber det både dyktige rådgivere, designere og utviklere som kan komme med verdifulle innspill. Gjennom en workshop vil vi få innsikt i din organisasjons interne prosesser og arbeidshverdag, og ikke minst hvilke behov som ligger til grunn for å effektivisere og lage gode verktøy. På den måten  kan vi sammen komme frem til løsningsforslag for hvordan din organisasjon kan forbedre og bli selvstendige i deres digitale virke, og utarbeide en analyse eller spesifikasjon om hva dere trenger for å komme videre. 

Hvordan fungerer tildelingen:

Vi i Dekode velger ut den organisasjonen/prosjektet som vi ser kan ha best utbytte av vår hjelp. Vinneren kontaktes i løpet av februar. Sammen finner vi tidspunkt for første møte og workshop, som finner sted i Dekodes lokaler i Tollbugata, Oslo. 

Søknadsfrist: mandag 3. februar 2020